Hirdetés

hangszerbolt.lap.hu / Budapest és Pest megye

Budapest és Pest megye

online-hangszerbolt

Hangtechnika, Fénytechnika, Diszkótechnika Forgalmazása

Artbeat dobverők

magyar ütőshangszerek gyártó

Klasszikus és akusztikus gitárok

Corpus Hangszerbolt Budapest – új és használt fa-és rézfúvós,vonós,pengetős,valamint billentyűs és ütős hangszerek és tartozékok rendkívül széles választéka várja. Nézze meg hangszereinket webáruházunkban, a hangszer-uzlet.hu címen!

Hangtechnika, Fénytechnika, Diszkótechnika Forgalmazása

Hangszerek, hangtechnika online áruház

Furulyák, kavallok, tilinkók és egyéb fúvós hangszerek

PW Music - Hangszer, kotta, kiegészítők

Hangszerbolt Dél-pesten

Professzionális hangtechnika , hangszer, KORG, VOX, MARSHALL

Keverők, lemezjátszók, dj pultok kis és nagykereskedelme Partikellékek webáruháza több, mint 10.000 termékkel Effektgépek, fényfolyadékok, fényvezérlők és még sok minden más Hangszer webshop rengeteg kategóriával. Ha bármilyen hangtechnikára van szükséged, nézz körül webshopunkban, vagy gyere el személyesen a Lurdy Házban lévő bemutatótermünkbe!

Hangszer webshop és bolt sok kategóriával

A HúrBolt.hu célja húrkészletek, kiegészítők kedvező áron történő online árusítása. Húrspecialisták vagyunk!

Szuper játékok fiúknak,lányoknak, megrendelhetők raktárkészletről

Mezzo Forte

Dobfelszerelések, gitárok, basszusgitárok

Hangszerbolt

Elsősorban gitárok és basszusgitárok valamint a hozzájuk tartozó kiegészítők (erősítő, húr, kábel heveder stb.) kis és nagykereskedelmével foglalkozunk. 2009-től mi látjuk el a Sandberg gitárok és basszusgitárok kizárólagos magyar képviseletét. 2010-től Crafter, Cruzer, Jet és Flight gitárokkal is bővítettük az általunk forgalmazott termékek palettáját.

Powerstatét termékek széles kínalata.

Rode hangszer mikrofonok és kiegészítők

Termékkategóriáink között megtalálhatóak hangtechnikai, LED és hagyományos fénytechnikai berendezések, dekorációs és partykellékek, továbbá rendezvénytechnikai építési termékek is, mint a traverzrendszerek, és hogy az élőzenét kedvelők is választani tudja

STAGEBOX Stúdió- és Színpadtechnikai Szaküzlet

Furch akusztikus gitárok és tartozékok. Laboga erősítők.

Viscount digitális orgonák és zongorák bemutatóterme

Hangszerüzletünk Budapest belvárosában a Paulay Ede u. 58. sz. alatt várja a vásárlókat. Üzletünkben többek között foglalkozunk hangszerek adás-vételével továbbá végezzük vonós hangszerek javítását, felújítását, restaurálását. Hangszereink közül mind a tanulók, haladók, műkedvelők és természetesen a művészek is megtalálják a számukra megfelelőt.

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Budapest és Pest megye
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés